



2024 Delaware Trust Conference

Certificate of Completion/Attendance and Maintenance System

Provider Name: Delaware Financial Education Alliance Provider Address: P.O. Box 494, Dover, DE 19903 (302) 678-8600 Course Title: 2024 Delaware Trust Conference Attorney Name: Pennsylvania Supreme Court ID Number: ____ I certify that I attended the sessions indicated below -Attorney Signature 2024 Delaware Trust Conference Sessions Hours Farned Monday, 10/28/24 8:30 a.m. - 9:30 a.m. - 60 minutes - 1.0 hours Speaker - Group Live: Trust Act 24 & More 9:45 a.m. - 10:45 a.m. - 60 minutes - 1.0 hours Monday, 10/28/24 Speaker - Group Live: Deep Dive into the Corporate Transparency Act & Its Impact on Corporate Trustees Monday, 10/28/24 11:00 p.m. - 12:30 p.m. - 90 minutes - 1.5 hour Speaker - Group Live: Review of the Past Year's Significant, Curious, or Downright Fascinating Fiduciary Cases 1:30 p.m. - 3:00 p.m. - 90 minutes - 1.5 hour Monday, 10/28/24 Panel - Group Live: Delaware, the Center of the Universe (Or Is It?) 3:15 p.m. - 4:15 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Monday, 10/28/24 Panel - Group Live: Trust Ethics: Back-End SLAT's, Estate Taxes and Asset Protection 4:30 p.m. - 5:30 p.m. - 60 minutes - 1.0 hours Monday, 10/28/24 Speaker - Group Live: Planning with Hard to Value Assets in 2025: Lessons from 2012 Tuesday, 10/29/24 8:00 a.m. - 9:30 a.m. - 90 minutes - 1.5 hours Panel - Group Live: Federal Tax Update Tuesday, 10/29/24 9:45 a.m. - 10:45 a.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: How Drafters and Trustees Can Support the Well-Being of the Next Generation Tuesday, 10/29/24 11:00 a.m. - 12:00 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Coast to Coast: Trends in State Income Taxation Tuesday, 10/29/24 1:00 p.m. - 2:00 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Trust Ethics: Our Fiduciary Duty to Protect Elders from Financial Abuse Tuesday, 10/29/24 2:15 p.m. - 3:15 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Speaker - Group Live: Conflict of Laws: What Makes the Delaware Advantage Work? What Endangers Its Future? Tuesday, 10/29/24 3:30 p.m. - 4:30 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: So, Here's What's Going On: A Trustee's Fiduciary Duty to Report Tuesday, 10/29/24 4:45 p.m. - 5:45 p.m. - 60 minutes - 1.0 hour Panel - Group Live: Don't Get Carried Away with the CCA On Demand Sessions - Panels - 60 minutes - 1.0 hour each - Session 1 - Understanding GST and Planning Opportunities Session 2 - Modern Asset Protection Planning Session 3 - Estate Planning in the Age of Assisted Reproductive Technology Session 4 - Special Considerations for the International Client I certify that the attendee named above attended the activity sessions indicated **Total Hours Earned** and based upon actual records of attendance, should be credited with: Enhanced Ethics credits. — hours, including: — Attendance has been verified at sessions Renee Duncan - Delaware Bankers Association

Attendance Fee Calculation: Pennsylvania grants one (1) CLE credit for each 60 minutes of attendance at an approved course. A \$1.50 per credit hour fee is required for each credit reported and any additional half hour increment.

1 hour = \$1.50 1.5 to 2 hours = \$3.00 2.5 to 3 hours = \$4.50 3.5 to 4 hours = \$6.00 4.5 to 5 hours = \$7.50 5.5 to 6 hours = \$9.00 6.5 to 7 hours = \$10.50 7.5 to 8 hours = \$12.00 etc...

bearing official stamp and has been acknowledged by: